top of page

Biografi

IMG_5733_Facetune_20-03-2022-14-11-26.JPG

Mit navn er Henriette Davidsen og jeg bor i en lille by udenfor Nykøbing Falster med min kæreste og 2 katte. Her har jeg mit malerværksted.

Jeg har udstillet mine værker i Galleri Lourik, hvor jeg arbejdede til hverdag, og her tog jeg også i mod bestillingsordre, hvor jeg solgte mange af mine værker.

At male, skabe og være kreativ giver mig så meget glæde og lykke indeni. Min store interesse har altid været at skabe rum, indrette, tegne og male. Det at male, startede seriøst for 4 år siden, da jeg fik mere tid. Jeg malede dengang mest abstrakt, hvilket også er sjovt. Det at finde ind til dét der bliver malet, har været en stor rejse indeni. 

Som  ung var mit ønske at komme på kunstakademiet, men det blev jeg frarådet, da min kære far mente, at jeg bedre kunne leve af frisørfaget, hvilket blev min levevej i mange år, hvor jeg samtidig var kreativ i fritiden. 
 

Jeg mødte en stor modstand indeni, for nu skulle jeg jo også ud i rampelyset, og det vækkede modstand. Her hjalp min uddannelse som stresscoach mig til at flytte denne følelse, hvilket giver megen frihed til at skabe.

Valget af min nye stil blev skabt ud fra min nysgerrighed for at undersøge oplevelser, skabe rum, sætte sammen, indrette, følge med tiden, give indblik og se videre.

Det at skabe rum, uden nogen sammenhænge og alligevel få følelsen af, at man kan gå ind, ud, op og ned - det vakte interesse.

I tiden fremover ønsker jeg at drage kontraster ind, så man får sammensat det gamle kontra det nye - fremtiden og jeg, er så småt igang.

bottom of page